Stichting Meerkring

DaVinci Eemland is onderdeel van de Stichting Meerkring en Stichting Meerkring is een organisatie voor primair onderwijs in Amersfoort. Meerkring, stichting voor openbaar primair onderwijs in Amersfoort, biedt uitstekend onderwijs op de 22 aangesloten basisscholen. Scholen met een veilige, stimulerende omgeving waarin kinderen op onderzoek uit kunnen gaan. Op het eigen niveau en in het eigen tempo. Meerkringscholen werken volgens verschillende onderwijsconcepten en hebben ieder hun eigen karakter. Daarom is er altijd een school die bij u en uw kind past. Vanuit onze openbare identiteit is iedereen is welkom. Er is ruimte en respect voor ieders overtuiging en we stimuleren actieve ontmoeting. Meerkring: scholen voor het leven.Meerkring hecht veel waarde aan goede begeleiding en professionele ontwikkeling van haar medewerkers. Zo kun je coaching krijgen en zijn er vele opleidingsmogelijkheden via de Meerkring Academie KlasMastr. 

Meerkring biedt daarnaast een grote diversiteit aan scholen; je kunt bijvoorbeeld je vak uitoefenen binnen dalton, montessori, Covey, jenaplanonderwijs, een integraal kindcentrum (IKC) of binnen het gericht onderwijs, onder het Meerkring GO! Concept. Zo kun je bij ons uitgroeien tot een kundige professional die op eigen wijze kinderen helpt zich te ontwikkelen, elkaar te ontmoeten en zich te ontplooien. 

Drie kernwaarden

Eigen-wijsheid

Leerlingen die zichzelf leren kennen, hun talenten ontdekken en hun persoonlijkheid vorm geven.

Wereldwijsheid

Leerlingen die leren deel te nemen en bij te dragen aan de samenleving, met respect voor anderen.

Bevlogenheid

Betrokken medewerkers, die leerlingen stimuleren zich optimaal te ontwikkelen en te ontplooien.  

Wilt u weten wat Stichting Meerkring voor onze school en uw kind betekent, kijk dan op de website van de Meerkring.

DaVinci Eemland
stimuleert de talenten
van hoogbegaafde kinderen tot excelleren!
Leren leren
Leren leven
Leren denken

Contact

DaVinci Eemland
Dollardstraat 141
3812 EV Amersfoort

Tel: 033-7370645
E-mail: directie.davinci@meerkring.nl

Plan route

Stichting

Onze school valt samen met nog 22 andere scholen onder de verantwoordelijkheid van het bestuur van Stichting Meerkring. Het bestuur van Meerkring is het bevoegd gezag van onze school. 

Lees verder