Onze school

Bij DaVinci Eemland fulltime werken we handelingsgericht. Op deze systematische manier krijgen we een goed beeld van de onderwijsbehoeften van de leerlingen. DaVinci Eemland stemt het onderwijsaanbod zoveel mogelijk af op de behoefte van het individuele kind in een kleine lesgroep van maximaal 20 leerlingen. Regelmatig maken wij hierbij gebruik van externe deskundigen in scholing en begeleiding op kind- en teamniveau. Hoogbegaafde kinderen tonen met regelmaat gedeelde, specifieke HB-kenmerken. Een grote toegevoegde waarde van de school is de extra aandacht die de gespecialiseerde leerkrachten kunnen geven aan HB-leerlingen met faalangst, werkhoudings- en concentratieproblemen, hoogsensitiviteit of dyslexie in combinatie met HB.

Het curriculum van DaVinci Eemland fulltime legt verder de nadruk op de ontwikkelgebieden: Compacten, DaVinci-tijd, Engels en wisselend aanbod van vakleerkrachten, waaronder Wereldreligies.
DaVinci Eemland
stimuleert de talenten
van hoogbegaafde kinderen tot excelleren!
Leren leren
Leren leven
Leren denken

Contact

DaVinci Eemland
Dollardstraat 141
3812 EV Amersfoort

Tel: 033-7370645
E-mail: directie.davinci@meerkring.nl

Plan route

Stichting

Onze school valt samen met nog 22 andere scholen onder de verantwoordelijkheid van het bestuur van Stichting Meerkring. Het bestuur van Meerkring is het bevoegd gezag van onze school. 

Lees verder